Auto stoomreinigen

Wij reinigen uw auto op de door u gewenste locatie. Reiniging van zowel interieur en exterieur is mogelijk.

Mos-aanslag op de auto? Boomhars op de lak? En de deurrand die sporen op uw kleding achterlaat? Of wilt u nu écht schone velgen?

Laat uw auto door ons reinigen en ervaar de kracht van stoom en ons vakmanschap. Een nette auto is meer waard.

Binnen enkele uren toveren wij uw auto om tot een glanzende, weer in topstaat verkerende auto, zowel van binnen als van buiten!

Leder, stof of velour: op den duur is de bekleding van uw voertuig niet schoon meer!
De textiele bekleding van uw autostoelen heeft vaak te lijden onder het dagelijks gebruik van uw auto. Eet en/of drinkt u in de auto tijdens het rijden naar uw werk of vakantiebestemming? Of heeft u kinderen en kinderstoelen in de auto? Dit veroorzaakt, vaak ongemerkt, vuil en vlekken. Een representatieve auto is er vooral één met een net interieur. Vlekken in de autobekleding dragen hier niet aan bij.

Uw interieur gaat niet door de carwash

SteamWash mobile biedt u nu de oplossing!

Uw auto interieur inclusief matten stoomreinigen wij zodanig dat ook de nare geuren uit de auto verdwijnen. Wij maken uw binnenruimte en bagageruimte weer zo goed als nieuw.

Hoe werkt de stoomreiniging uw auto

Doordat wij uw auto met stoom reinigen verbruiken wij maar 4 tot 5 liter water per auto. Het gebruik van chemicaliën is door de stoom en de temperatuur hiervan niet nodig. SteamWash mobile is autoreiniging met een groen randje. Wij zijn een rijdende autostomerij die op de door u gewenste locatie uw auto reinigd. Wij vangen al het vuil op met onze microvezeldoeken en zullen de locatie netjes achterlaten. Hierdoor is het ook mogelijk om uw auto binnen te reinigen, denkt u hierbij aan uw garage of bedrijfsruimte.

Wij brengen uw auto weer in nieuwstaat, van binnen en van buiten!

Ozonbehandeling - Geurbehandeling

Wij krijgen alle nare geuren uit het voertuig. Een ozonbehandeling is een absolute doorbraak in geurverwijdering in auto's.

Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren ( b.v. rooklucht,hondengeur stinkende airco etc. ) in het interieur 100% verwijderd. Ook de bacteriën in de ventilatiekanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet aan deze behandeling.

Uw auto ruikt ook weer heerlijk fris!

Koplampenherstellen

Doffe of verkleurde koplampen herstellen voor maar €24,95 per lamp

Omdat de koplampen in de auto's tegenwoordig niet meer van glas zijn maar van kunststof komt het steeds vaker voor dat deze koplampen door invloeden van buitenaf verweren en daardoor dof worden of soms zelfs vergelen. Hierdoor verminderd de lichtopbrengst sterk en zal Uw auto niet door een Apk-keuring komen. Ook zal de waarde van de auto afnemen omdat het er gewoonweg niet mooi uitziet.

Waarom herstellen?

  • Geen problemen bij de APK t.a.v. uw koplampen
  • Bij eventuele verkoop: meerwaarde voor uw auto
  • veiligheid, u heeft 50 procent meer lichtopbrengst
  • een set nieuwe lampen kost al snel € 250,-
  • wij komen bij u aan huis of op locatie

Veilig op de weg

Een schone auto is niet alleen een lust voor het oog, maar ook veilig in het verkeer. Met een schone auto heeft u niet alleen beter zicht, maar wordt u ook beter en eerder gezien in het verkeer door overige verkeersdeelnemers

Passie voor autos

Wij beleven erg veel plezier aan het werken met autos. Dit doen wij met uiterste precisie en oog voor detail. Mede hierdoor weten wij het maximale uit uw auto te halen. Alsof u met uw auto weer de showroom uitrijdt.

Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw auto kan verbazingwekkend zijn.