Alles wordt weer schoon met stoom  

Dat mooie luxe bankstel kan eigenlijk nog jaren mee, maar het is erg smoezelig geworden? De stoelen in uw wachtkamer zijn pas een paar jaar oud, maar u krijgt die vlekken niet weg?

Het kan iedereen overkomen, er wordt per ongeluk eten of drinken op het bankstel, fauteuil en/of eetkamerstoel gemorst. Bent u allergisch voor huisstofmijt of wilt u gewoon een schoon en fris huis?

Hygiënisch en Gezond

Door een combinatie van hoge druk en stoom gebruikt SteamWash mobile slechts vier tot vijf liter per wasbeurt en is daarom een ecologische waterbesparende techniek. De diepe reinigende werking van het stoom doorbreekt het vervuilde oppervlak en dood bacteriën en andere ongewenst micro-organismen. Ook huisstofmijt en de stofmijteitjes worden onschadelijk gemaakt doordat de hete stoom diep in de vezels doordringt. Een uitkomst voor mensen met astma of allergie! Vuil en geurtjes worden effectief verwijderd en bacteriën krijgen geen kans meer om zich te vermenigvuldigen.

Korte droogtijd 

Omdat wij minder water gebruiken, zijn oppervlaktes zeer snel droog. Dezelfde dag kunt u weer gebruik maken van uw schone auto, meubelen  of slapen op een schone matras!Na het reinigen van uw meubels kunt u deze door ons laten impregneren.

Deze aangebrachte beschermlaag komt tot diep in de vezels, waardoor deze laag beschermt tegen vervuiling. Na deze behandeling is uw meubel beter beschermd tegen vuil en dus makkelijker schoon te houden. Zo hebt u weer jarenlang plezier van uw dure meubelen!

Oneindige mogelijkheden

- reinigen van auto’s, caravans en campers                                                                                                                                                                                                                                                                            -touringcars en stadsbussen
- meubels, dekbedden en matrassen
- kinderwagens en speelgoed
- voegen, hoeken en randen
- ramen en deuren
- wanden en vloeren
- keukens en badkamers
- Het reinigen van kantoorinrichtingen, kinderopvangen, sportfaciliteiten, horeca, etc.

Voor bedrijven, instellingen en onderwijs

Stel die investering in nieuwe stoelen nog maar even uit. Ook in uw vergaderzaal of klaslokaal kunnen de stoelen nog jaren mee nadat wij zijn geweest. Denk bij het reinigen en/of impregneren aan uw wachtkamerstoelen, kantoorstoelen, restaurantstoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, kantinestoelen, schoolmeubilair etc.

Hotels en horeca
Stoom creëert schone en hygiënische matrassen, tapijten, vloeren,tegels, keukenapparatuur en meubels.  Stoom is ook geschikt voor het diepterinigen de professionele keukens.

Grootkeukens                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Steamwash stelt zich als doel om in de keuken tot een betere hygiëne te komen en daarbij de normen van HACCP hand te haven. Wij zijn daarmee de eerste in zijn soort in Nederland. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u een eventueel onderzoek van Keuringsdienst van Waren glansrijk doorstaat.

Touringcars en Stadsbussen                                                                                                                                                                                                                                                                                                Het interieur, de vloer, de stoelen, de ramen, wanden, leuningen en steunen zien er na een behandeling door Steamwash weer uit als nieuw!  

Kinderdagverblijven
Speelgoed, tafels, stoelen en bureaus worden grondig gereinigd. Maar ook commodes, matrasjes en speelmatten zijn weer schoon, ruiken fris en zijn bacterievrij!

Sportscholen
Stoom maakt alle fitnesstoestellen weer vrij van zweet, bacteriën en nare geurtjes. Omkleedruimtes, douche of barmeubels: alles wordt weer schoon met stoom!

Voor particulieren                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Reiniging van eetkamerstoelen, bankstellen, matrassen, autobekleding, caravankussens, camperbekleding. Voor een betaalbare prijs voeren wij deze dieptereiniging bij u thuis uit.  Na onze behandeling zijn hardnekkige vlekken en huisstofmijt verwijderd. Uiteraard zijn er nog meer reinigingstoepassingen mogelijk, wij horen graag uw wensen en denken met u mee.

 

 

Tariven

 
Eetkamer- en bureaustoelen va.€ 12,5 - €29,95
Fauteuil va.€ 39,95
Bankstel/Hoekbank va.€ 99,95
   
   
   
Impregneren va.€ 12,50  (per zitdeel)
Losse kussens reinigen va.€ 4,95
Autostoelen bekleding va€ 59,95
   
Matrassen  
   
1 persoonsmatras va.€ 49,95
2 persoonsmatras va.€ 79,95
   
   
   
   
   
* Voor alle overige werkzaamheden geldt  een uurtarief a €34,95 excl.BTW